ANITA Eskövői és Táncruhaszalon

You are here Home  > Vásárlás  > Ruházat >  ANITA Eskövői és Táncruhaszalon

Az ANITA, JUDIT és BOGLÁRKA esküvői és táncruhaszalon 15 éve meghatározó szerepet tölt be a térség ruhakínálatában, a divat és szolgáltatás tekintetében, és most 50%- os engedményt adunk esküvői ruháink kölcsönzési árából!

 Eddigi sokéves tevékenységünket a magas szakmai színvonal, az udvarias, teljes körű, precíz kiszolgálás, és a hazai igények, illetve a nemzetközi trendek követése jellemzi. Komoly sikereket érünk el a különböző kiállításokon, bemutatókon és az esküvői ruha szakmában.

 Kollekcióinkat igen széles körből, a legnevesebb ruhakészítő cégektől válogatjuk össze vendégeink elképzelése alapján.

Táncruhaszalonjainkban minden jellemző tánchoz, sokféle igényesen elkészített modell, minden méretben az összes kiegészítővel együtt áll az érdeklődő fiatalok, illetve iskolák rendelkezésére.

Teljes körű szolgáltatatásunk a következő kondíciókat biztosítja:

  • kötelezettségvállalás nélkül kiszállítjuk és bemutatjuk az iskolákban a kívánt ruhákat;
  • a főpróba előtti napon, konkrét időpontban leszállítjuk a – már előzetesen méretpontosan bealakított – ruhákat, és ezzel egy időben a helyszínen, szakképzett varrónők segítségével (ill. varrógéppel) az esetleges korrekciókat is elvégezzük;
  • a szalagavató végén, közvetlenül a táncbemutató után összeszedjük, és elszállítjuk a helyszínről a táncruhákat.

Referenciáink:

Több megye területére terjed ki tevékenységünk. Pest, Hajdú-Bihar, Békés, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Jász-Nagykun-Szolnok megye, valamint Budapest középiskoláival, főiskoláival többéves kölcsönös megelégedéssel működő kapcsolatunk van, melyet szívesen bővítünk bármely érdeklődő megkeresésére.

Igen kedvező feltételek mellett, komplett méretválasztékkal, bármely tánchoz, bármely stílusban biztosítunk ruhákat diákok illetve pedagógusok részére. Több mint 12.000 ruhával rendelkeznek szalonjaink, és kollekciónkat évről-évre bővítjük, illetve felújítjuk.

A ruhák árai tartalmazzák az összes kiegészítőt, tánctól függően a ruhához illő cipőt, a méretre alakítást, a szállítást, illetve a tisztítási díjat is. Tehát ajánlatunk értelmében mi az összes ruhákkal kapcsolatos teendőt átvállaljuk Önöktől a kölcsönzési díj fejében.

Kérésére az egyes ruhák árairól részletes árlistát küldünk!
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy áraink tájékoztató jellegűek, az aktuálisan érvényes árakról érdeklődjön üzletünkben, telefonon, emailben vagy a Facebookon!


Cim

Cím:
4025 Debrecen, Petőfi tér 1.
GPS:
47.524416, 21.626416999999947
info@anitaszalon.hu
Weboldal:
http://anitaszalon.hu/

Értékeld

Ár
Gyorsaság
Személyzet
Kiszolgálás
Minőség

Close Comments

Szólj hozzá